Drone-kuvaukset 2023

Drone 2023

Lisää aiheesta tässä julkaisussa: Drone – monien mahdollisuuksien lennokki

Syksyn tuuli leyhytteli värikkäitä lehtiä ja lintujen laulu täytti ilman Pohjois-Karjalassa, kun joukko medianomiopiskelijoita päätti ottaa dronet haltuunsa syksyllä 2023. Heidän päämääränään ei ollut ainoastaan teknisen taituruuden kehittäminen, vaan myös luonnon kauneuden tallentaminen ainutlaatuisille videoille. Patvinsuon ja Onkilammen kauniit maisemat tarjosivat täydellisen näyttämön tälle visiolle.

Medianomiopiskelijoiden drone-lennot olivat enemmän kuin pelkkä harjoitus. Se oli kunnianosoitus luonnolle ja samalla opettavainen kokemus kaikille mukana olleille. Vaikka lentäminen päättyi, heidän luomansa videot jatkavat kertomistaan, inspiroiden muita tutkimaan ja arvostamaan ympäröivää luontoa.

Tässä teille pari Drone-kuvaus -opintojakson harjoitustyötä. Nauttikaa luonnosta!

Onkilampi 2023 (3:15)

Tekijät: Ninja Kotajärvi, Senja Paarlahti, Jessica Pätsikkä

Patvinsuo 2023 (2:48)

Tekijät: Milja Makkonen, Taru Liukkonen, Riikka Turunen, Milla Leväniemi ja Elina Varonen