Myöhäisillan mietteitä- podcast

Myöhäisillan mietteitä- podcast tarjoaa arkisista asioista keskustelua, jonka juontajina toimii Emma Saari ja Roosa Merivirta. Kuten podcastin nimikin jo kertoo, käsiteltävät asiat ovat helposti illalla mietityttäviä ja hereillä pitäviä asioita. Podcast on kavereiden pitämää rentoa keskustelua, johon kaikki ovat tervetulleita.

Toimittajat: Emma Saari ja Roosa Merivirta
Kuvitus: Roosa Merivirta

Ensimmäisessä jaksossa aiheena on raha ja talousasiat, joka on kuunneltavissa Spotifyssa. Jakson tarkoituksena on tuoda esille juontajien oman elämän stressitekijöitä ja ongelmakohtia aiheeseen liittyen, tarjoten kuuntelijoille samaistumispintaa ja vertaistukea.

Jaksossa keskitytään elämiseen tukien varassa, töiden tekoon opintojen ohella sekä omiin ostotottumuksiin. Jakson keskustelut käydään raa´an rehellisesti, joten juontajienkin huonot hetket raha-asioissa tulee esille.

Kannattaa siis kuunnella, jos kiinnostus heräsi!
Linkki podcastiin